Anti-aging sau mai bine spus pro-frumos

Cand esti tanar pielea noastra functioneaza la nivele optime. Pielea tanara este fina si ferma.
Chiar daca pana acum pielea ta nu a primit grija pe care o merita exista astazi numeroase incrediente si extracte botanice care pot ajuta la repararea si chiar reversia efectelor create de mediu. Multe dintre sistemele anti-aging pot fi prea agresive si creaza iritatii inutile tipurilor de piele sensibile. Totusi exista un sistem anti-aging care in mod fin produce rezultate vizibile dupa aproximativ 7 zile.
Acest sistem anti-aging se adreseaza multor efecte al imbatranirii, printre elementele care sprijina acest sistem anti-aging se numara viatmina C, di si tri-peptide, creatina si acizi Alpha Hydroxy.
Cercetarile clinice arata ca acest sistem anti-aging ofera dupa 7 zile urmatoarele imbunatatiri :
- 39 de procente imbunatatire a elasticitatii;
- 19 procente imbunatatire a texturi;
- 35 procente crestere a nivelului de hidratare al pielii.

Ce face eficient acest sistem anti-aging ?

Vitamina C este un elemen care stimuleaza productia colagenului, di si tri-peptidele sustin aminoacizii care hranesc proteinele structurale (precum este colagenul), creatina creste abilitatea celulelor de a se proteja impotriva factorilor externi si isoflavonoidele mentin nivelele existente ale colagenului.

Frumusetea este un mod de a ne exprima respectul fata de sine este un element care tine in mare masura de modul in care ne ingrijim si odata ce reusim sa ne ingrijim pe noi vom putea impartasi aceasta dorinta de bine si altora.

This entry was posted on Monday, February 23rd, 2009 at 3:26 pm and is filed under Frumusete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply