Stiinta pentru un ten tanar - Acizii Polyhydroxy utilizati in produse cosmetice

Ce anume determina scaderea hidratarii pielii pe masura ce inaintam in varsta ?
Pe masura ce inaintam in varsta pielea produce mai putine lipide si acizi grasi care in mod natural formeaza o “bariera” de hidratare,  aceasta “bariera” de hidratare este responsabila pentru nivelul hidratarii pielii noastre.

Pielea usacata care apare in timp este un semnal ca pielea noastra nu mai produce elementele necesare pentru a avea o piele hidratata.

Acizii Alphahydroxy au fost descoperiti in anii ‘70. Acizii Alphahydroxy au ca tinta mai multe simtome ale imbatranirii precum ar fi - cresterea nivelului de regenerare a celulelor, diminuarea ridurilor si imbunatatirea texturii pielii. Generatia urmatoare dupa Acizii Alphahydroxy sunt Acizii Polyhydroxy (PHAs) care ofera toate benefiiciile Aciziilor Alphahydroxy si ceva in plus. Acizii Polyhydroxy ofera toate benefiiciile anti-aging, mai mult au si caracteristici antioxidante, ofera hidratare, sustin “bariera” de hidratare si foarte important actiunea acestora este foarte fina fiind recomandata si pentru pielea sensibila.

Deoarece structura moleculara a Acizii Polyhydroxy este mai mare nu permite penetrarea pielii extrem de repede (precum in cazul Acizii Alphahydroxy) si astfel nu creaza senzatia de arsura pe care Acizii Alphahydroxy o au asupra anumitor tipuri de piele.

Datorita acestor avantaje majore Acizii Polyhydroxy sunt preferati in tratamentele cosmetice profesionale.

This entry was posted on Thursday, February 26th, 2009 at 8:28 am and is filed under Frumusete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply