Un ten tanar si revitalizat

Pigmentarea naturala a pielii permite acesteia sa produca celule sanatoase pentru a o proteja impotriva radiatiilor UV. Melanina, pigmentul fotoprotector al pielii este produs in epiderma - de catre celule specializate numite melanocite. Activitatea acestora scade odata cu avansarea in varsta facand pielea mai susceptibila la atacul radiatiilor UV. Melanocitele in timp tind sa fie impreuna formand pigmentatii pe care noi le recunoastem ca si semne ale imbatranirii.

Eficacitatea vitaminei C

Ca si molecula foarte instabila, vitamina C ractioneaza repede cu aerul si apa scazand astfel posibilitatea de a afecta in mod eficient pielea. Acest fapt a creat o provocare pentru a dezvolta un produs care sa mentina vitamina C in forma activa. Produsul pe care vi-l propunem nu contine apa, astfel pastreaza vitamina C stabila pentru a actiona eficient in procesul de intinerire a pielii.
La aceste incrediente am adaugat ginkgo biloba, extract de ginseng al caror potential antioxidant este cunoscut, toate acestea creeaza o senzatie de prospetime.

This entry was posted on Friday, February 27th, 2009 at 12:03 pm and is filed under Frumusete. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply