Raiul pentru picioarele tale

Suntem intr-o continua alergare la firma, acasa, prieteni‚Ķ si in acest “maraton” zilnic ne solicitam picioarele foarte mult fie stand la cozi fie alergand dupa taxi sau autobuz sau de ce nu si pe trecerea de pietoni :)
Nu cunoasc in ce procent este adevarat insa cred ca acordam multa atentie tenului, mainilor si parca picioarele noastre sunt undeva in fundal.
Va propun un produs care pe langa componentele extraordinare pe care le contine ofera si o stare de prospetime si revitalizare a picioarelor.
Acest produs este sub forma de gel si se absoarbe rapid creend o senzatie de racoare si calm la nivelul picioarelor. Formulat cu o combinatie de castana porceasca si ulei de izma si menta salbatica, in timp ce se absoarbe in piele, acest gel va face picioarele sa se simta intinerite.

De ce menta salbatica ?
Desi este foarte cunoascuta menta continua sa ofere revelatii cu privire la benefiiciile extraordinare pe care le aduce corpului uman. Principala componenta a uleiului volatil de menta este mentolul (pana la 70%), precum si mentone, mentofuran, a-pinen, felandren, limonen. Frunzele mai contin cantitati apreciabile de tanin, acizi organici, vitamina C, saruri minerale si substante antibiotice.
In cazul nostru este recunoscut ca nativii din America de Nord foloseau menta salbatica pentru a revitaliza si stimula picioarele obosite si suferinde.

Castana porceasca este in special folosita pentru a revitaliza si stimula picioarele si are un efect benefic prin eliminarea senzatiei de umflatura.

Eucaliptul impreuna cu menta si uleiul de izma ofera pielii o senzatie racoritoare si invigoranta precum si un miros foarte placut.

S-ar putea spune foarte multe insa starea de calm si confort pe care o ofera nu poate fi tradusa in cuvinte… nu ramane decat sa o incercati.

This entry was posted on Sunday, March 1st, 2009 at 11:12 am and is filed under Sanatate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply