Ce fel de vitamine consumam ? Sintetice sau naturale ?

Ce fel de vitamine consumam ? Sintetice sau naturale ?

Intrebarea exista o deosebire intre sursa naturala si cea sintetica ?
Da, este una esentiala cele sintetice vor face o ecnonomie financiara in timp ce cele naturale vor oferii corpului ceea ce are nevoie.

Vitamina C este luata din farmacie ca si acid ascorbic si atat. Daca luati insa vitamina C naturala aceasta se gaseste intr-un complex de bioflavonoide… de ce sunt importante ? deoarece ele favorizeaza absortia vitaminei C si lucreaza in mod sinergic pentru obtinerea unor rezultate in organismul nostru.

In cazul vitaminei E gasim alfa-tocoferol si atat; este adevarat ca este cel mai activ dintre toate, dar nu este neaparat cel mai important. Daca vom lua o sursa naturala de vitamina E atunci vom lua 4 tocoferoli si 4 tocotrienoli.

Este esential in consumul de suplimente nutritive ca acestea sa fie luate uniform pe parcursul unei zile si trebuie luate de obicei dupa mancare, pentru ca altfel este foarte posibil sa nu se realizeze absortia acestora.

Acestea sunt doar cateva din motivele pentru a alege produse de calitate care ofera organismului ceea ce are nevoie si a ne opri in a ne pacalii ca sunt si “sintetice bune” sa nu uitam ca este vorba de sanatatea noastra, iar atunci cand aceasta este afectata sau lipseste devine cea mai mare comoara a noastra… nu este necesar sa ajungem pana acolo pentru a lua o decizie inteleapta

This entry was posted on Saturday, March 7th, 2009 at 8:59 am and is filed under Sanatate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply