Friday, April 03rd, 2009 | Scriitor:

În gândurile lui, Sandu căuta s-o disculpe, să n-o acuze, dar atunci când ai aşa o “boala” care se numeşte “dragoste”, simţi nevoia s-o împarţi cu cineva… Ori el, el nu avea cu cine !
Ziua trecea cu greu, până în momentul când a văzut fluturând în vânt părul Mariei. Inima lui bătea ca un tam-tam nebunesc… Sufletul lui “se topea” după ea… Maria i-a făcut un semn discret şi el a urmat-o. Au deschis camera s-au furişat în ea. Uşa abia a fost închisă şi ei nu mai aveau cu ce povesti, gurile lor fiind ocupate… într-un sărut pasional. Se auzea numai respiraţia sacadată a celor doi îndrăgostiţi. În acel sărut prelung şi devastator s-au aşezat pe pat şi, fără nici o vorbă, se dezbrăcau unul pe celalalt… Foamea pentru trupurile lor a devenit aproape violentă… Se posedau cu o poftă nesfârşită, când simultan au simţit o căldură puternică… o plăcere ireală… după care s-au mirat amândoi… erau extenuaţi …
Sandu s-a ridicat. Ăsta a fost primul lui act de “bărbăţie”… S-a uitat la Maria… la locul unde-şi lăsase focul… s-a îmbrăcat… a sărutat-o ca din obligaţie şi a fugit afară… Simţea un dispreţ imens faţă de el şi faţă de Maria… Tot ceea ce înainte erau de preţ la ea, acum deveniseră dezgustătoare !… Se simţea umilit… A consumat ”fructul oprit” şi acum parcă-i stătea în gât… Parcă toata lumea se uita cu reproş la el !… El era cel care a profitat de o fată !… Îi era ruşine… Tot ce avuse de preţ Maria… acum în ochii lui s-a ofilit… Altele erau acum întrebările care-i chinuiau gândurile: “Oare, Maria, aşa se da la oricine ?” Şi ea este una din “alea” despre care se vorbeşte doar pe şoptite ?…
Ajuns la vilă, observă ceva, era ca o dungă nedefinită, o pată pe pantalonii lui… Ce dracu o mai fi şi asta?… Îi era ruşine de el însuşi, ruşine de toată lumea din jur, de golul ce-l simţea în el, gol apărut după ce Maria i se dăruise. Asta nu trebuia s-o facă!… Dar şi ea a vrut-o ! Da… Dar el era bărbat !… Ce consecinţe va avea acest act asupra ei ? Oare şi ea a simţit ceea ce a simţit el ?
Cu sufletul greu, şi-a făcut bagajele, a predat camera şi a plecat la gară. Numai spre dimineaţă avea tren, dar simţea că nu mai poate, nu mai avea curaj să se uite la Maria, de aceea a stat toată noaptea în gară… Dimineaţa se urcă în “rapid” şi după trei ore era la Bucureşti.

* * *

Maria se privi… se uită la felul în care a fost “lăsată”… şi se puse pe plâns. După ce s-a liniştit puţin, şi-a făcut igiena intimă… a curăţat cu oţet petele de sânge de pe cearşaf şi continuă să plângă din tot sufletul.

Puteti urmari raspunsurile la acest articol RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.